Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nike air force 1 low
#1
Any múlt héten Don Chemical jelentős hullámokat keltett Test Brand melletti közelgő partnerségéről szóló hírekkel. A művész a közelmúltban felkereste arizona Instagramot, hogy megcsináljon egy vadonatúj hibrid sziluettet, amelyről úgy tartják, hogy arizona Air Jordan 1, Atmosphere Jordan 3 és any Nike Air Trainer dizájnelemeire hivatkozik. A Jordan Legacy of music 312 egy emlékező biccentés Don C szülővárosa, Chi town felé. és fekete-fehér színvilággal rendelkezik, nike air jordan legacy 312 olcsó online az oldalsó területet a már jól ismert elefántmintával díszítve. Míg any fekete foglalja el any felsőrész nagy részét, any fehér a Swoosh oldalfalra, a középtalpra és any nyelven, a sarokrészen és a lábközép pántján található márkajelzésre kerül.

A Great és a nike air force 1 low online üzlet együttműködését egy új, új elemmel egészíti ki, úgy tűnik, hogy a következő őszi/téli szezonban „Flax” alakítást kapnak. Bár rövid volt arizona Air Force 1 Low partnerségükben, a duó az elmúlt két szezonban fehér vagy fekete lehetőséget biztosított, és minden alkalommal sikert aratott. Most, hogy a nyomás már kifejti, új színváltozatokkal kísérleteznek majd, hogy megnézzék, mi működik és una nem. A Supreme Fresh York-i székhelyű márka lévén logikus, hogy a tornacipő bakancs-ihlette „len” témában érkezzen.

A Nike's Air Force a single minden évben új koncepciókat és dizájnt alkalmaz, általában minden kiadást szezonális kategóriákba illesztve. Ezen a héten először nézzük meg any 2021-es télt, nike air force 1 high ár olcsón kirajzoljuk any sziluettet, hogy létrehozzuk arizona Air Force 1 Shell-t. Any Nike Air Force 1 any Swoosh egyik kedvenc tornacipő-vászonja, amely a sziluettet mindenféle különleges, kiadású verziók és szezonális iterációk, például arizona új Air Force 1 Cover, amely idén ősszel jelenik meg. Kölcsönözve a téli bakancs-szerű mintákat az elmúlt évből.

Az Air Force a single 2022-es fennállásának 40. évfordulója alkalmából a Nike arizona év során több színt is levet a „Shapeless.. Formless, Limitless” átalakításról, amely ma megjelenik a közelgő kiadás miatt. nike air force 1 cipo olcsón online 40 évvel később, és még erősebb, mint azelőtt, az Usaaf 1 Low továbbra is actually a rajongók kedvenc sziluettje egy olyan tornacipő-piacon, amelyet elárasztottak a nehezen felvehető tornacipők. Ezt az ajánlatot Kína ihlette, a teljes velúr felsőrész borítása menta, any fedőrendszeren keresztül pedig rózsaszín.
  


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  nike air vapormax se eladás Ruthbah 0 293 12-31-2021, 05:14 AM
Last Post: Ruthbah
  nike air max plus pas cher Maritaduif 0 221 06-16-2021, 03:14 AM
Last Post: Maritaduif
  nike air force 1 drop type black 1yenwgyf 0 429 03-17-2021, 02:31 AM
Last Post: 1yenwgyf

Forum Jump:

nike air force 1 low00