Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
converse sale
#1


de een veel converse sale donkerder dan de ander, hoewel even levendig in zijn mozaïekarrangement van roze en blauw, komt het paar aan met duidelijke scheidingen; subtiel beslagen tussenzolen komen overeen met de veters en de neus in hun wittere verschijning, terwijl overlay eyestays en naar voren gerichte panelen amper de maximalistische weergave zo prominent op het profiel dragen. Neem een kijkje voor jezelf bij de letterlijk letterlijk stralende Chuck Taylor-inzending hieronder en verwacht ze nu te vinden bij geselecteerde retailers.

De klassieke Chuck 70 van Converse is op de markt gebracht in vier felle, zomerklare kleuren met de toepasselijke titel 'Brights'. Het pakket bestaat uit twee low-top en twee high-top silhouetten en biedt de Chuck 70 Low in een zacht zeeschelproze / oranje en een levendig aquablauw, terwijl de sale converse Chuck 70 high aankomt in een licht pastelgeel en een heldergroen. Alle vier sneakers hebben witte veters en een klassieke witte rubberen Chuck Taylor-teen, samen met een driekleurige middenzoolstreep die van zwart aan de voorkant naar wit bij de middenvoet gaat naar dezelfde converse all stars wit kleur als het bovendeel bij de hiel. De klassieke look van elke schoen wordt aangevuld met een zwarte tussenzool op de hiel en een klassieke bruine Chuck Taylor-buitenzool. Alle vier de paren zijn

Converse's Chuck 70, de iets substantiëlere en duurzamere versie van de iconische Chuck Taylor, is gearriveerd in vijf nieuwe retro-geïnspireerde kleurstellingen: een lage Gym Red, Wolf Grey en Yellow en een hoge Aegean Storm en Barely Rose. Alle vijf schoenen hebben een monochroom bovenwerk en een witte tussenzool met een driekleurige krijtstreep. Een zwarte chucks converse hiellap en de legendarische bruine Chuck Taylor-buitenzool maken de vintage look van de schoen compleet, en een OrthoLite-binnenzool zorgt voor extra demping.

Het bovenwerk van de schoen is volledig gekleed in een ruig synthetisch bont en roept een helder en gedurfd retro kleurenpalet op: lichtpaars, felroze, fris oranje, slijmgroen en zwart lijken allemaal een esthetiek te bieden die ergens tussen retro shag-banken en moderne abstracte kunst. De rest van de schoen houdt het simpel, want zwarte veters, een wit / zwarte tussenzool en een rechttoe rechtaan klassieke buitenzool van gom komen dan om de look af te maken. Zoals deze kleurrijke nieuwe Chucks? Zij zijn

Ter ere van dit illustere park heeft Converse een tweedelige Chuck 70-collectie gemaakt, geïnspireerd op de heldere en levendige kleuren die de uniformen van het team tijdens de Summer League aankleden. Gebruikmakend van het iconische silhouet van de Chuck Taylor, heeft het baanbrekende merk hoepels ervoor gekozen om een heldere fuchsia converse all star weiß en een Carolina Blue toe te voegen aan de vouw bovenop de gebruikelijke gevulkaniseerde zool van de schoen. Bekijk een officiële set afbeeldingen voor beide van deze onstuimige Chuck 70s hieronder en ga naar <�a href = "

Naast speciale Chuck 70-samenwerkingen met Chinatown Market en Joshua Vides voor ComplexCon, heeft Converse ook een speciale in-line release voorbereid: hun "UNT1TL3D" -collectie. Aangezien de Chuck 70 altijd al een favoriet doe-het-zelf-silhouet is geweest dat vanwege zijn veelzijdige karakter vaak werd gepersonaliseerd met verf / markeringen, heeft Converse het bovenwerk gekleed in een [Image: sale%20converse-852ldb.jpg] all-over print met de tekst "This Is Not A Chuck".  


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  transportable homes for sale dlwanbao 0 61 02-18-2020, 03:15 AM
Last Post: dlwanbao

Forum Jump:

converse sale00